Kundkorg
Accepterade betalningsmetoder

TE JOURNAL

Fördjupa dig i den underbara världen av Camellia sinensis och fördjupa dig i mångfalden av detta botaniska fenomen som kallas te.

VITT TE

Vitt Te: Vad är det egentligen, hur produceras de, är de exklusiva eller enkla, har de några medicinska egenskaper?
Läs mer

GRÖNT TE

Idag har grönt te spridit sig över hela världen. Namn som Sencha, Longjing, Gyokuro och Matcha är nu lika bekanta för västerlänningar som Ceylon, Darjeeling och Earl Gray.
Läs mer

KALLBRYGGT TE

Kallbryggt te är ett bra alternativ för er som vill byta ut lemonad eller läsk. Denna process är längre men du sitter kvar med en fantastisk bryggning som är uppfriskande och utsökt.
Läs mer

OOLONG TE

Man skulle kunna säga att oolong är ett mellanting mellan grönt och svart te. Det blandar det bästa från två världar.
Läs mer

SMAKSATT TE

Man har alltid smaksatt te. Med örter, frukter, bär, blommor och annat. Från början i Kina gjorde man det ofta av naturmedicinska skäl då te tillhörde medicinalörterna.
Läs mer

KOMBINERA TE & OST

Te har varit en vedertagen dryck till maten i Asien i hundratals år, men i Skandinavien är trenden att kombinera te med mat relativt ny och modern.
Läs mer

SVART TE

Det svarta teet föddes utan tvivel i Kina, förmodligen i slutet på 1500-talet. Exakt hur det uppfanns vet man inte. Enligt sägnerna handlar det, som så ofta, om ett misstag.
Läs mer

PU ERH TE

Pu erh-te hör till vad kineserna själva kallar hei cha – svarta eller mörka teer – men som framför allt är känt som pu erh-te.
Läs mer

DARJEELING FIRST FLUSH

Altituden, regnmängden, skuggan från de kringliggande bergstopparna. Detta är bara några få av attributen som gör regionen till ett paradis för te.
Läs mer

JAPANSKT TE

Japanskt grönt te är med rätta världskänt för att vara bland det bästa på jorden. Skillnaden mot kinesiskt grönt te reflekterar skillnaderna i de två kulturerna.
Läs mer