
Ekologiskt Te
Alla våra ekologiska teer är certifierade för att säkerställa kvalitet. Dessa utvalda gårdar och tillverkare främjar biologisk mångfald genom att använda ekologiska och biodynamiska jordbruksmetoder, så att djurliv och lokal flora kan leva i harmoni med teodlingarna. Kontinuerlig efterforskning sker och initiativ tas för att utveckla sätt att använda naturens egna resurser, istället för kemiska gödningsmedel, i syfte att skydda och förbättra naturlig markkvalitet och mikrobiell aktivitet.
-
Earl Grey EKO
Detta svarta te är något lättare i sin smak, med en doft av färskt citronskal och fin bergamottarom.
-
Assam Belseri CTC EKO
Te som produceras på Belseri är maltiga, med fylligare karaktär och är 100% ekologisk.
-
Assam Rani TGFOP EKO
Detta ekologiska te, från plantaget Rani i Assam, har en delikat och något söt arom med en subtil ton av choklad.
-
Darjeeling Singell EKO
Detta te är ljust till färgen och har en uppfriskande skarp, söt och fyllig smak.
-
Koreansk Pu Erh EKO
Denna Pu Erh lättare, mer raffinerad och sötare i sin karaktär än en traditionell kinesisk Shu Pu Erh.
-
Darjeeling Jungpana EKO
Jungpana är allmänt känt för sin art av buske med muskatell karaktär med fylliga aromer och en blommig finish.
-
Long Jing EKO
De första skördarna i slutet av mars och början av april ger mjukare skott, mer sötma, mindre bitterhet och frisk, fyllig smak.
-
Darjeeling Ambootia Green EKO
Ända sedan 1861 har te producerats i Ambootia och det ger en lätt och frisk smak med söta, blommiga toner.
-
Keemun Mao Feng EKO
Bladen hanteras varsamt under sin tillverkning för att bevara formen och storleken av en klassisk Mao Feng, som vanligtvis är grön.
-
Yue Guang Bai ”Silver Moonlight” EKO
Smakerna i teet är välbalanserad och lutar mot söta och träiga toner. Det finns fruktiga och blommiga aspekter av smaken som påminner om körsbärsblomma.
-
Gunpowder EKO
Teet utvecklar en rund och fyllig, lite söt smak med viss rökighet.
-
Jeju Hong-Cha EKO