Kundkorg
Accepterade betalningsmetoder

E-Commerce Manager

Vi söker dig som brinner för att jobba med e-handel och som vill vara med på The Tea Centres digitala tillväxtresa.

Om Tjänsten

Som E-Commerce manager kommer du verka i en bred och affärsnära roll för The Tea Centres e-handel. Vi är ett entreprenörsdrivet företag vilket betyder att rollen kommer innefatta både strategiska frågor och operativt arbete där du äger ansvaret för E-handeln och dess utveckling.

 

 • Ansvarig för den daglig driften av sajten och att den hela tiden utvecklas och förbättras med kunden i fokus; konvertering, optimering, användarvänlighet.
 • Du koordinerar och kravställer den tekniska utvecklingen av sajten och framtagande av innehåll tillsammans med vår webbyrå och samarbetspartners. Framtagning av roadmap för utvecklingen av vår e-handel
 • Löpande analysera utfall och ta actions på att optimera processer och flöden.
 • Delaktig i kravställningen av den digitala marknadsföringssatsningen med samarbetspartner.

 

Din Bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom E-Commerce management. Alt. minst 1 år yrkesmässig utbildning inom E-Commerce och genomförd praktik från föredragna skolor IHM, Berghs, Hyper Island.

 • Du älskar e-handel och har ett försäljnings- och analysfokus.
 • Du känner dig hemma i Google Analytics.
 • Erfarenhet av Woocommerce är meriterande.
 • Du är självgående men är en teamplayer.
 • Meriterat är om du har en grundförståelse i konverteringsoptimering och AB- testning.
 • Grundläggande kunskap i Photoshop och/eller Adobe Design.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att skriva eller kravställa säljande texter.

Placering & Start

Tjänsten är en visstidsanställning på 40-60% med start så snart som möjligt. Du kommer vara placerad på vårt trevliga kontor vid Mariatorget på Södermalm, Stockholm med möjlighet till distansarbete. Anställningen varar 6 månader med avsikt till förlängning och potentiell ökning av beläggning beroende på resultat

Kontakt & Ansökan

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta gihan@ewscandinavia.com. Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen.

E.W.C Scandinavia AB
Hornsgatan 46
118 21 Stockholm
+46 8 640 42 10
tea@ewcscandianvia.com

The Tea Center of Stockholm ligger på Puckeln på Hornsgatan i Stockholm. Ett kulturdistrikt på Stockholms södra sida som kan liknas Montmartre i Paris eller Hampstead i London. The Tea Center of Stockholm är East West Company Scandinavias AB:s första butik det grundades av Vernon Mauris 1979 och är företagets kronjuvel. Det är en gammaldags, hemtrevlig butik, där endast en produkt är i fokus…te. Vår passion för te genomsyrar atmosfären i butiken, och till och med dess inredning är en fröjd för den sanna teälskaren. Det är vår strävan att bredda kunskapen om denna rikt nyanserade, komplexa dryck och uppnå hög och jämn kvalitet i teerna som vi säljer och även i den personliga service vi tillhandahåller.