Svenska Svenska
Kundkorg
Accepterade betalningsmetoder

The Tea Centre of Stockholm

Välkommen att avnjuta exklusiva teer från hela världen
Våra teer

The Tea Centre of Stockholm

Välkommen att avnjuta exklusiva teer från hela världen
Våra teer

Grönt Te

Grönt Te av god kvalitet har ofta en frisk, grönskande smak. Tack vare sin smak och friskhet är grönt te en otroligt mångsidig dryck.
Se alla Gröna Teer

Afternoon Tea på TAK med Ai Ventura

Vår ambition att introducera te på ett nytt innovativt sätt grundar sig med faktum att te kan ha så varierade och invecklade toner och smaker,
vilket gör att kombinationen av te med mat är lika roligt som med vin. Med detta i åtanke samt att man är en beundrare av japanskt bakverk,
var det bara naturligt att vi var ivriga till att samarbeta med Ai Bon.
Läs mer om eventet

Afternoon Tea med Ai Ventura

Vår ambition att introducera te på ett nytt innovativt sätt grundar sig med faktum att te kan ha så varierade och invecklade toner och smaker, vilket gör att kombinationen av te med mat är lika roligt som med vin. Med detta i åtanke samt att man är en beundrare av japanskt bakverk, var det bara naturligt att vi var ivriga till att samarbeta med Ai Bon.
Läs mer om eventet

Matcha

Teet består av ett finmalt pulver som vispas till en skummande dryck.
Läs mer

Kokos

I denna blandning har vi kombinerat svart te med tropiskt kokosarom och äkta kokosflingor.
Läs mer

Darjeeling Singbulli Oolong

Singbulliplantaget sprider sig över nio berg och 22 km på 360 till 1250 meter över havsytan. Ett sällsynt te då oolong oftast inte tillverkas i Indien.
Läs mer

Afternoon tea

För att avnjuta våra teer besök några av våra kunders unika och vackra caféer och restauranger.

Grand Hotel Stockholm

Träffas och trivs över ett klassiskt Afternoon Tea med sandwiches, fina bakverk och scones. Curd, lättvispad grädde, smetana och marmelad är givna tillbehör. Välj med omsorg från temenyn, eller passa på att njuta av vår egen blandning Grand Hôtel's Finest Tea Blend.
Läs mer

Vete-Katten

Ja, Vete–Katten är en Stockholmsinstitution – omskriven, omtalad och framförallt besökt, av de flesta kända och okända stockholmare, från Per Albin Hanssons tid till våra dagar. Vi bär på en lång svensk konditoritradition som vi känner stolthet över, och ett stort ansvar att förvalta.
Läs mer

Hotel At Six

Afternoon Tea med en twist. Med en växtbaserad meny, gin-infused tekannor och en interaktiv skivsamling är Tipsy Tea Hosois moderna tolkning på en engelsk klassiker. Undangömt i vår speakeasy bar med ett toppmodernt ljudsystem för att sätta stämningen, lika avslappnande som njutbart.
Läs mer